Korte voorstelling

Onze visie combineert de sterktes van een grootbank met de flexibiliteit van een ondernemer en de onafhankelijkheid van een makelaar

Reeds meer dan 40 jaar kan U vertrouwen op de klantgerichte en gepersonaliseerde dienstverlening van ons kantoor. Als zelfstandig bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor Uw zaak.

Als Fintro bankagent maken wij deel uit van de grote BNP Paribas groep, zodat we beschikken over alle nodige middelen om uw bankzaken te regelen. We zijn gespecialiseerd in kredietverlening naar particulieren maar vooral ook naar professionelen toe. Dankzij onze band met BNP Paribas hebben we ook toegang tot het netwerk van specialisten inzake private banking, vermogensoverdracht en successieplanning.

Als zelfstandig verzekeringsmakelaar werken we samen met verscheidene verzekeringsmaatschappijen voor particulieren maar ook voor ondernemingen en kleine zelfstandigen. Hierdoor heeft u de zekerheid steeds de beste keuze in verzekeringen op de markt aangeboden te krijgen, helemaal aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Via onze website bieden wij u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We maken ook graag vrijblijvend een check-up van uw verzekering zodat u er zeker van bent dat u optimaal bent verzekerd tegen de beste premie.